Tel.: 0670/9426-762 | adrian.colors@gmail.com - AdrianColors - Modell, rendezvény, esküvő, portré fotó

ESKÜVŐI FOTÓ

/ESKÜVŐI FOTÓ
ESKÜVŐI FOTÓ 2018-03-11T16:58:30+00:00

Kedves Menyasszony és Vőlegény!

Még több esküvői kép és információ található az esküvői weboldalamon: www.eskuvo-adrianfoto.hu

Az esküvő fotózás menete:
Az egész napos fényképezést javaslom, hiszen így lesz kerek egész a képek által elmesélt esküvői történet. Ez a legtöbbször 12-14 órás rendelkezésre állást jelent. Júniustól – szeptemberig szombaton 8 óránál kisebb megbízást nem vállalok.

A fényképezést már a készülődéskor elkezdem, készítek képeket az ékszerekről, a ruháról, a menyasszonyi csokorról és az öltözésről is. Évek múlva amikor már a gyereketeknek mutatjátok a képeket, lehet, hogy jót fogtok derülni rajta, hogy az esküvőtökön milyen ruhában voltatok, milyen cipőt viseltetek, hiszen minden változik és így van ez jól. Ez mind fontos része – emléke az életünknek.

eskuvo_keszulodes

A KREATÍV ESKÜVŐI KÉPEK:
A kreatív fotók fontos részei az esküvői albumnak, hiszen itt van lehetőségetek a legelőnyösebb oldalatok megmutatására. A kreatív fotózás rendszerint az esküvő napján történik 2-3 órás időtartamban. A kreatív képek készítésére pláne igaz, hogy minél több időt szánunk rá, annál jobb képek készülnek. A kreatív képeket a készülődés után szoktam elkészíteni. Minél több fotózás helyszínünk van, annál jobb, mert így több helyszínen több különböző beállítású képet tudunk készíteni. Nagyon fontos a megfelelő fotózás helyszín kiválasztása.

A megfelelő fotózás helyszín:
– célszerű a lehető legközelebbi helyszínt kiválasztani, hogy ne utazásra menjen el a sok idő
– vannak helyek ahol csak engedélyel lehet képeket készíteni, és fizetni is kell az engedélyért, ennek előre utána kell nézni

Fotózáshoz megfelelő helyszínek lehetnek: szép impozáns épület, kastély, szálloda, arborétum, kikötő, repülőtér, romos épület – gyártelep Budapesten: Nemzeti Színház, Városliget, Vár, Millenáris Park, Vidámpark, Kopaszi Gát, belváros

AZ ESKÜVŐI SZERTARTÁSOK FOTÓZÁSA:
A polgári és egyházi esküvő szertatás megismételhetetlen, ezért ezeknek a megörökítése kimagasló figyelmet és tudást igényel. A szertartások után készítem el a csoportképeket, mert ekkor könnyen össze lehet állítani a vendégeket a képekhez.

adriancolors_tancbemutatoAZ ESKÜVŐI VACSORA ÉS A LAKODALOM:
A fotós számára ilyenkor is van téma bőven pl. esküvői pohárköszöntő, kezdő tánc, az esküvői torta felvágása, tánc bemutató vagy éppen amit a vőfély kitalál hogy szórakoztassa a násznépet.

 

 

 

Esküvői fotózás az alábbiakat tartalmazza:

– esküvői fotózás professzionális felszereléssel (Canon 5D Mark III)
– készülődés fotózása, páros fotózás (beállított képek), szertartás(ok) fotózása, csoportképek, hangulatképek, vacsora és lakodalom fotózása akár egészen hajnal 1-2-ig
– több száz minőségi fotó készítése
– az esküvőn készült fényképek pendrivon átadva nagy felbontású méretben
– retusált beállított képek, fekete – fehér képek
– gyorsaság | max. 21 nappal az esküvő után már át is adom a kész képeket

igény szerint kérhető:

  • előhívott képek
  • jegyes fotózás
  • fotóalbum
  • fine art album
  • nagyméretű kép
  • vászonkép

Árajánlat kérés:

Az esküvő dátuma:

Helyszíne:

Spamfogó kérdés:

Szabó Adrián fotós tel.: 0670/9426-762