Tel.: 0670/9426-762 | adrian.colors@gmail.com - AdrianColors - Modell, rendezvény, esküvő, portré fotó

FOTÓS BEMUTATKOZÁS

/FOTÓS BEMUTATKOZÁS
FOTÓS BEMUTATKOZÁS 2018-03-18T09:01:00+00:00

Szabó Adrián Fotós

1977-ben születtem. Gyömrőn élek a feleségemmel (Budapest és a Liszt Ferenc repülőtér szomszédságában).

A fényképezés legnehezebb ágát űzöm, fő témám az ember. Számomra ez a legizgalmasabb, mivel minden ember más, ettől a fotózás mindig tele van kihívásokkal és ezért soha nem tudom megunni. Már több mint 10 éve fényképezek, képeimet stúdióban és szabadban egyaránt készítem. Amiket vállalok: esküvő, jegyes fotó (e-session), modell – divatfotó, rendezvény fényképezés, portré fotózás, portfólió készítés, céges portré, óvodai és iskolai képek, szalagavatók, ballagások, autó fotók, tárgy fotók. Mind közül az esküvők fényképezése áll hozzám a legközelebb, mert szeretem a boldogságot és a szépséget képek formájában megörökíteni. Az esküvő fotózásról még több információ található az esküvői weboldalamon: www.eskuvo-adrianfoto.hu

A távolság számomra nem okoz gondot, bárhol az országban vagy akár külföldön is vállalok fényképezést.

Klubfotózások – fotós workshop:
Szervezője vagyok a legnagyobb magyar fotós klubestének a Fotózz Klub-nak: klub.fotozz.hu és Magyarország legnagyobb fotós expójának a Photoexpo – nak A Fotózz Klub: klub fotósoknak, melynek keretében kreatív workshopokon, táborokban és hangulatos klubeseményeken szerezhetsz hasznos gyakorlati fotótudást. Várunk szeretettel eseményeinkre!

Fotós felszerelésem:
Fényképezők: Canon EOS 5D Mark III 2db, (Full frames Profi gép)
Objektívek: Canon 24-70mm f2.8 L, Tamron 70-200mm f2.8 VC, Tamron 90mm f2.8 VC macro, Canon 16-35 f4 IS
Vaku: Canon EX 580 II + egy tartalék vaku, Stúdió Vakuk

Tegezve vagy magázva?
Örülnék neki, ha tegeződhetnénk, közvetlenebbé téve ezzel a fotózást.

Tel.: 0670/9426-762
E-mail: adrian.colors@gmail.com

FOTÓZÁST AJÁNDÉKBA!

Minden Nő titkos vágya egy fotózás, amivel megörökítheti szépségét. Lepd meg a párod egy ilyen fotózással!

Az ajándék fotózás az ajándékozónak is örömet okoz, így ez egy nagyszerű ajándék. A fotózás kupon bármilyen fotózásra felhasználható és bármilyen értékben megvásárolható a weblapomon feltüntetett fotó szolgáltatásaim közül. Az ajándék fotók készülhetnek a szabadban kihasználva a környezeti szépségeket, vagy készülhetnek fotó műteremben is ahol variálva a fényeket kaphatunk szép képeket.

A kupont kinyomtatott formában adom át, így valóban ünnepi keretek között is megkaphatja az ajándékozott. A fotózás kupon beváltása időpont egyeztetés után történik.